2 years ago

FW2016 Dinsdag


Dinsdagavond is de traditionele opening van de feestweek in Hollandscheveld.

Veel inwoners van ons dorp  waren aanwezig om het vuurwerk dat werd afgeschoten te bewonderen. De in grote getale op komen dagen Hollandschevelders werden in ieder geval niet teleurgesteld want het was een ware happening. Na een rustig begin knalde het steeds harder en hoger en toen na een kwartier de laatste lichtflits en knal hadden geklonken was iedereen behoorlijk onder de indruk van deze vuurwerkshow.

De Hollandschevelder die dacht dat dit het grootste spektakel van de avond was en daarna naar huis wilden gaan hadden er vast geen rekening mee gehouden dat het muzikale vuurwerk nog moest beginnen.
In de feesttent was er namelijk een optreden van Jan Keizer en Annie Schilder.
Deze door de wol geverfde artiesten hadden geen enkel probleem om in een mum van tijd de hele feesttent op zijn kop te zetten
Ze kwamen er echter al snel achter dat ze aan drie kwartier niet genoeg hadden om al hun hits ten gehore te brengen en toen het publiek na afloop dan ook luid en enthousiast riep “We want more”  bedachten ze zich geen moment en trakteerden de Hollandschevelders nog weer op een gouden oude hit.
Moeiteloos nam daarna Jan Henk Moman het muzikale stokje over om de laatste uurtjes van de dag te vullen en iedereen na afloop met een goed gevoel naar huis te laten gaan.