maandag, 14 maart 2016 17:22

Nieuwsbericht maart 2016

Geschreven door 

Kijkend naar buiten zien we dat het voorjaar weer in de lucht zit. Dat betekent dat de Activiteitencommissie ’t Oekie uit zijn winterslaap ontwaakt en zich langzaam weer opmaakt voor een jaar vol met activiteiten waaronder bijv. de feestweek. Het thema van dit jaar voor de feestweek is Fantasy. Ze hopen dat dit thema het hart van de Hollandscheveldse knutselaar sneller zal doen kloppen, zodat velen ook dit jaar weer volop aan de slag gaan met de straatversiering. Een uitdaging om in ieder geval te proberen de mooie creaties van voorgaande jaren te overtreffen. Ook straten die nog nooit meegedaan hebben nodigen we bij deze uit om zich hier vol overgave op te storten.

 

Echter de Activiteitencommissie organiseert  meer dan alleen de feestweek.

Dit jaar hebben ze verschillende activiteiten gepland voor de Hollandschevelders.

Allereerst staat  op het programma de Koningsdag op woensdag 27 April a.s. De Activiteitencommissie organiseert in samenwerking met Eugenia een spelletjesochtend in Sporthal De Marke. Er wordt een leuk spellenparcours uitgezet waar de kinderen zich, onder begeleiding, mee kunnen vermaken. De aanvang is 10.00 uur en het zal om ca. 13.00 uur zijn afgelopen.

Verder zal ‘t Oekie dit jaar voor het eerst een Midzomerfeest organiseren waarbij het nu al vast staat dat de band De Wethouders op zaterdagavond 11 Juni a.s. zal komen optreden. Hou deze datum alvast vrij. Van de rest van de invulling van dit feest worden u later op de hoogte gesteld.

Om deze festiviteiten te bekostigen houdt ook dit jaar de Activiteitencommissie een worstenactie. Normaal gesproken deur aan deur maar dit jaar in een ander jasje gestoken. De dames en heren van de Activiteitencommissie gaan met een kraam op Het Hoekje staan om zo de worsten aan de man te brengen. Dit zal zijn op zaterdag 9 april a.s. Draag je de Activiteitencommissie een warm hart toe, kom dan even naar de kraam. 

Gelezen: 2275 keer Laatst aangepast op maandag, 14 maart 2016 17:23